Egyéb

Pr-tender egy fogyatékosokat támogató szervezettől

Pr-tender egy fogyatékosokat támogató szervezettől

2010. 07. 27.

Tárgyalás nélküli közbeszerzési eljárást hirdetett a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Alapítvány. A megbízást a fizikai és infokommunikációs akadálymentesítésről szóló projekt tevékenységeinek, eredményeinek szakmai célcsoportokkal és a nyilvánossággal való megismertetésére írta ki az ajánlatkérő.

A pályázó feladatkörébe tájékoztató táblák elhelyezése, témagenerálás a sajtóban (tv, rádió, nyomtatott és elektronikus), tv-szpot megjelentetése, zárórendezvény szervezése és lebonyolítása, egy önálló honlap működtetése és egyéb kommunikációs eszközök gyártása és megjelentetése fog tartozni.

Alkalmatlan az ajánlattevő, ha az elmúlt három évben az évi forgalma nem érte el a nettó 10 millió forintot, illetve a közbeszerzés tárgyát képező szolgáltatás tekintetében az évi nettó 5 millió forintot. Rendelkeznie kell továbbá az elmúlt három évből legalább két darab, egyenként nettó 5 millió forint értékű kommunikációs és pr-tevékenységre vonatkozó szolgáltatási referenciával is.

Az elbírálás során a szakmai tartalom 50 százalékkal, az ajánlati ár 40 százalékkal, a meghiúsulási és késedelmi kötbér mértéke 5-5 százalékkal esik latba.

A pályázatok benyújtásának határideje augusztus 23-a, az eredményhirdetés tervezett időpontja szeptember 8-a, a szerződéskötés várható időpontja szeptember 29-e. Az együttműködés 2011. március 31-ig tart.

(Forrás: Tenders Electronic Daily (TED))