Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási feltételek a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Európai Parlamenti Képviselőcsoportja hírlevélküldő szolgáltatásához

A hírlevélküldő a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Európai Parlamenti Képviselőcsoportja ingyenes szolgáltatása. A szolgáltatásra történő regisztrációval Ön az itt leírt feltételeket elfogadja.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Európai Parlamenti Képviselőcsoportja kijelenti, hogy a feltüntetett személyes adatokat kizárólag hírlevél küldés céljából kezeli. A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Európai Parlamenti Képviselőcsoportja ehhez a tevékenységhez adatfeldolgozót vehet igénybe, amelynek tevékenységéért, mint sajátjáért felel. Egyebekben a jogosult személyes adatait harmadik fél részére nem adja át. A személyes adatokat a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeli.

A hírlevelek kiküldésének gyakorisága: havonta 1 alkalommal.

Az eltárolt információ: a felhasználó neve és e-mail címe.

A felhasználó bármikor leiratkozhat, és ezáltal törölheti az összes nyilvántartott adatát. Az e-mail címek addig maradnak az adatbázisban, amíg a felhasználó le nem iratkozik. Leiratkozás a [email protected] e-mail címre küldött levéllel lehetséges.